isbul.net

Sana özel CV örneklerine göre en doğru CV’yi hemen oluştur

isbul.net'e üye ol ve 72.000’den fazla iş ilanı arasından sana en uygun ilana hemen başvur!

Bankacılık sektörü CV örnekleri

ornek-profil-fotografi

Tüm bunların yanı sıra İsbul.net’te boş CV formu doldurabilir ve boş CV indirebilirsiniz.

Örnek CV'yi İndir

Hazır Yazı Örnekleri İndir

Ön Yazı Nedir?
İstifa Mektubu Nasıl Yazılır?
Cover Letter

isbul.net’te CV oluşturmak ve hemen iş başvurusu yapmak için tıklayın

Çalışma Hayatına Katılan İlk Türk Kadın Örnekleri
Nitelikleriniz istediğiniz pozisyona uygun, özgeçmişiniz tam tamına örtüşüyor. Başvuru yapıyorsunuz, haftalar geçiyor ama arayan yok. Sorun nerede? Sizde mi karşı tarafta mı? 5 farklı sektörden uzmanlar adaylarla CV ipuçlarını paylaşıyor.
İhbar Tazminatı Nedir? Nasıl Hesaplanır?
Pek çok adaya göre CV’nin yetenekleri ve deneyimi göstermesi yeterli. İnsan Kaynakları uzmanlarıyla adayları buluşturan climber.com’a göre ise günümüzün zorlu rekabet ortamında iyi bir CV sadece bu özelliklerle sınırlı değil.
Dil Bölümü Seçmeden Önce Bilmeniz Gerekenler
Yılın ilk ayları hem işe alımların hem de başvuruların arttığı bir dönem. Bu dönemi değerlendirmek için siz de özgeçmişinizde öne çıkarmak istediğiniz özelliklerinizi belirlemeli ve güçlü bir ön yazı yazarak özgeçmişinizi...
İşe Giriş Evrakları Nelerdir? - İşe Girişte Bu Belgeleri Unutmayın
Özgeçmiş yazmak belli kriterlere uyarak yapıldığı takdirde iş arama sürecini ve hedefe ulaşmayı kolaylaştırıyor. Bugün internet üzerindeki CV şablonları, ilgili makaleler ve İK profesyonellerinin tavsiyeleriyle dikkat çeken...
Püf Noktaları

Özgeçmişin en fazla 2 sayfa olmalı. (Akademik CV daha uzun olabilir.) Gereksiz bilgiler eklemekten açının.Uzun paragraflardan kaçınmalısın. (CV incelemelerine en fazla 1-3 dakika süre ayrılıyor) Birinci ya da üçüncü tekil kişi ağzıyla yazmalısın.Genellikle "Times New Roman" veya "Arial" gibi kolay okunabilen karakterler kullanmalı, 11 ya da 12 punto ile yazmalısın.Kelime ve cümlelerin altını çizmemelisin. (İnternet adresleri hariç) İmla kurallarına dikkat etmelisin. Başvurduğun pozisyona uygun bir ön yazı hazırlamalısın. Genel başvuru yapıyorsan, ön yazında hangi alanda çalışmak istediğinizi belirtmelisin. Takım elbiseli çekilmiş fotoğraflar eklemelisin.Silik, bulanık, arka planı karışık fotoğraflar eklememelisin. E-posta adresine özen göster, isim soyadından oluşan ciddi, telefonda da kodlaması kolay bir e-posta adresi kullanmalısın.

Kariyer Hedefi

Başvurduğun pozisyona uygun özelliklerinizi anlatabileceğin, kendini tanıtacağın ve başvuru amacınızı belirteceğin çok kısa bir paragraf yazmalısın.

Kişisel Bilgiler

Adını, açık adresini, sana ulaşılabilecek telefon numaralarını ve e-mail adresini özgeçmişinin başına mutlaka yazmalısın. Doğum tarihi, doğum yeri, medeni durum gibi bilgiler mutlaka yazılmalı.Uyruğunu yurt dışındaki işlere başvuru yaparken yazabilirsin.

Eğitim Bilgileri

Mezun olduğun programları ters kronolojik sıra ile yazmalısın.Okurken aldığın dereceleri ya da önemli başarıları ve genel not ortalamanı belirtebilirsin.Yeni mezunsan bu bölüm başta olmalı ama iş deneyimine sahipsen bu bölümü iş deneyimi bölümünün altına yazabilirsin.

İş/Staj Deneyimi

Ters kronolojik sıra ile iş ve staj deneyimlerini yazmalısın.Çalıştığın yerdeki pozisyonunu belirterek her birinin altına sorumluluklarını ve genel olarak yaptığın işleri kısaca listelemelisin.Başarılarını özellikle vurgulamalısın.

Beceriler

Bildiğin yabancı dilleri ve bilgisayar programlarını belirtebilirsin.Birkaç program ya da yabancı dil biliyorsan yanlarına hangi seviyede bildiğini ekleyebilirsin.Bunların dışında başvurduğun pozisyon özelinde yazılabilecek becerilerini yazabilirsin.Mesleğinizle ilgili profesyonel kuruluşlara üye iseniz bunları yazmanız sizin içinEğer pozisyon için gerekli ise ek bilgi başlığı altında sürücü belgenin olduğunu belirtebilirsin

Eğitimler/Sertifikalar

Katıldığın mesleki kurs ve eğitimleri, sertifikalarını uygun başlıklar altında belirtebilirsin.

Referanslar

İki referans yazılabilir.Yeni mezunsan referanslarının biri hocandan, biri de stajyer olarak bağlı çalıştığın yöneticinden olabilir.Diğer seçenek ise, "Talep edildiğinde verilecektir" ibaresini eklemektir.Eğer referansın yoksa bu bölümü eklemeyebilirsin.Sizi çok yakından tanımayan kişileri referans olarak göstermeyin ve referans gösterdiğiniz kişilere önceden haber verin.

İş Ara

İş Arayan Girişi

İlan Yayınla

Firma Girişi